Cenușa lui Gandhi a fost furată

  de - | 3 octombrie 2019, 9:09 PM | Internaţional

  0

  Cenușa fostului lider indian Mahatma Gandhi, inițiatorul mișcărilor de revoltă nonviolente care au dus la independența Indiei, a fost furată de hoți rămași, până în acest moment, neidentificați, informează BBC

  Cenușa a fost furată din interiorul unui mausoleu, în care a fost depusă din 1948 – anul în care Gandhi a murit asasinat de un extremist hindus.

  Furtul s-a produs chiar în ziua în care indienii aniversează 150 de ani de la nașterea lui Gandhi. Ziua de 2 octombrie este zi națională în India.

  În plus, cei care au furat cenușa au scris, cu vopsea verde, cuvântul „Trădător” pe fotografiile inițiatorului mișcării de independență indiene.

  Mai multe detalii pe digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.