Centrul OncoGen din Timișoara, locul în care se caută vaccinul pentrru coronavirus, face angajări

  de - | 8 iunie 2020, 3:04 PM | Regional

  0

  Se fac, din nou, angajari la Spitalul Judetean din Timisoara, de data aceasta la Centrul OnconGen. Sunt scoase la concurs mai multe posturi, iar cei interesati vor lucra in domeniul cercetarii.

  Astfel, se cauta asistenti de cercetare cu norma intreaga si/sau partiala, care sa lucreze in proiectul Oncoimunoterapie cu celule Natural Killoer purtatoare de receptori himerici de antigen. De asemenea, pentru a lucra in cadrul aceluias proiect sunt scoase la concurs si posturi de cercetator stiintific postdoctoral, dar si de doctorand si tehnician de laborator.

  Dosarele se pot depune pana in 3 iulie, la ora 13.00, la Centrul de Terapii Genetice si Celulare in Tratamentul Cancerului, OncoGen, din cadrul Spitalului Judetean Timisoara.

  Concursul are doua etape, cea de selectie a dosarelor de inscriere si interviul, care va avea loc la ore diferite, pentru fiecare dintre posturile disponibile, in 6 iulie, la Centrul OncoGen.

  Mai multe detalii despre posturile disponibile, AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.