sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Centrul de Vaccinare din Grădiște se va închide peste câteva zile

  de Andreea Daniela B. | 29 martie 2021, 3:17 PM | Știri Arad | Undeva

  0

  Centrul de vaccinare din Grădiște urmează să își înceteze activitatea peste câteva zile. Vorbim despre cel care se află în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, cu sediul pe strada Stephan Ludwing Roth. Această hotărâre a venit din partea DSP Arad și s-a luat din cauza numărului crescut de cazuri de infectare din ultima perioadă.

  Având în vedere contextul epidemiologic actual, precum și trendul crescător al cazurilor de infecție cu coronavirus din ultima perioadă, care a dus la o creștere a adresabilității populației către unitățile sanitare destinate pacienților covid pozitiv, vă informăm că, începând cu data de 01.04.2021, Cetrul de Vaccinare din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, cu sediul pe strada Stephan Ludwing Roth, numărul 2, își încheie activitatea.

  Toate persoanele care urmează să-și efectueze doza a II-a de rapel vor fi redirecționate către Centrul de Vaccinare din cadrul Cinematografului, situat pe strada Petru Rareș, numărul 25, și nu necesită programare în platforma națională”, declară Horea Timiș, directorul DSP Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.