Celebrul portar al Rapidului, Rică Răducanu, internat la spital

  de Special Arad | 19 iunie 2019, 11:55 AM | Sport

  0

  (foto: Playtech.ro)

  Celebrul portar al echipei Rapid Bucureşti şi al Naţionalei României a fost internat la Spitalul Colentina miercuri dimineaţă, anunță adevarul.ro.

  Celebrul fotbalist, pe numele său adevărat Necula Răducanu, are 73 de ani. Pentru meritele sale sportive i-a fost decernat titlul de maestru emerit al sportului, iar la 25 martie 2008 preşedintele României Traian Băsescu i-a conferit Ordinul ”Meritul sportiv” Clasa a III-a. Tot în 2008 a primit şi titlul de cetăţean de onoare al Capitalei, în semn de preţuire pentru activitatea sa sportivă de-a lungul timpului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.