Celebrul actor Sylvester Stallone a împlinit 76 de ani

  de - | 8 iulie 2022, 12:29 PM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Actor legendar, simbol al filmelor de acțiune, Sylvester Stallone se regăsește în o mulțime de producții celebre de la Hollywood. Nu este vorba doar despre filme clasice precum Rocky și Rambo, ci chiar de producții moderne. Sylvester Stallone este în continuare în prim-plan în diverse filme de succes, deși a ajuns deja la vârsta de 76 de ani (împliniți pe data de 6 iulie 2022). În anul 2015, actorul american a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul Creed.

  Fanii lui Sylvester Stallone așteaptă chiar în acest an lansarea noului film Eroi de sacrificiu 4 (The Expendables 4), care continuă această serie de filme. În 2010 s-a lansat primul film The Expendables, în care Sylvester Stallone a fost implicat atât ca regizor, cât și ca scenarist și evident actor principal (alături de alte nume celebre precum Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews și Mickey Rourke).

  În cea de-a 4-a parte a seriei, printre actorii principali se evidențiază Jason Statham, 50 Cent, Megan Fox, Dolph Lundgren. Notorietatea filmelor The Expendables ale lui Sylvester Stallone a inspirat până și un joc The Expendables Megaways, lansat de producătorul de sloturi Stakelogic în anul 2020. Cu un RTP de de 96.02%, acest joc de cazino online transpune acțiunea din seria The Expendables într-un alt gen de divertisment, un gen de divertisment care este apreciat de romani.

  Exista peste 20 de cazinouri si case de pariuri online in Romania si toate vin pe piata cu fel si fel de oferte, unele chiar cu bonusuri fara depunere.

  Rocky Balboa și John Rambo – personaje de referință

  Michael Sylvester Gardenzio Stallone a fost în anii `80 unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Rocky Balboa și John Rambo reprezintă personaje de top în domeniul filmelor de acțiune, atrăgând audiențe imense de-a lungul timpului. După succesul primului film Rocky, seria a continuat cu Rocky II (1978), Rocky III (1982), Rocky IV (1985), Rocky V (1990) și Rocky Balboa (2006).

  În ceea ce privește seria de filme Rambo, totul a început cu First Blood (1982), film produs cu doar 14 milioane USD, care a adus încasări de aproximativ 130 de milioane USD. John Rambo, veteran al războiului din Vietnam, este protagonistul următoarelor filme – Rambo: First Blood Part II (încasări de 300 milioane USD, un mega succes), Rambo III, Rambo – Până în iad și înapoi, Rambo: Last Blood.

  Drumul spre succes al lui Sylvester Stallone

  După ce a scris primele scenarii în timp ce a urmat cursurile de dramă la Universitatea din Miami, Sylvester Stallone a căutat succesul ca actor în diverse filme la New York, inclusiv roluri minore în Bananas și Prizonierul de pe Strada 9, alături de nume celebre ca Woody Allen și respectiv Jack Lemmon. Pentru că nu reușea să fie selectat pentru roluri importante, Sylvester Stallone a fost angajat ca ajutor de bucătar, vânzător de pește, îngrijitor la zoo și ușier la un cinematograf. După ce a jucat în filmul Lorzii din Flatbush (The Lords of Flatbush), Sylvester Stallone s-a mutat la Hollywood, unde a cunoscut destul de rapid succesul absolut. Departe de a se retrage, iată că Sylvester Stallone continuă să ofere publicului conținut nou și în anul 2022.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.