sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CELEBRI, un nou proiect media, marca Ghilea show

  de Special Arad | 4 februarie 2022, 10:43 AM | Știri Arad

  1

  „Am lansat un proiect media de suflet. De ani de zile râvnesc la el. Un format de televiziune care are drept scop să aducă pe micile ecrane de aici, din vestul României, toate personalitățile care contează, celebrități a căror amprentă s-a imprimat definitiv pe acest petec de pământ. Fără distanțe! Avem nume mari în muzică, teatru, film, sport dar și în medicină”, anunță Sorin Ghilea, moderatorul emisiunii Ghilea Show de la TV Arad.

  Redăm mai jos comunicatul:

  „E un moment istoric în care avem mare nevoie de celebrități, de bun simț, de onoare, de cuvânt, de modele. Toate aceste nume voi îndrăzni să le aduc în fața voastră săptămânal, în zilele de joi, ora 21,00, la TV ARAD dar și online.
  Avem o galerie a celebrităților, cortina se ridică, spectacolul poate să înceapă.

  În acest concept încercăm să aducem un suflu nou, cu un pachet grafic pe măsură. Sincer, îmi doresc să nu vă faceți planuri pentru serile de joi, nume celebre ne vor călca pragul. Români celebri care trăiesc undeva în lume sau aici în țară – și când spun aici în țară mă refer și la Basarabia și Bucovina – pentru mine România înseamnă acolo unde e pământ românesc, veți putea vedea personalități cărora le vom auzi poveștile de viață.

  Și vă asigur că cele mai multe sunt impresionante! Toți cei care vor intra în GALERIA STELELOR la secțiunea CELEBRI, vor primi simbolic o distincție, o recunoaștere din partea publicului, o amintire care să dăinuie și să-și facă mereu loc în amintirile frumoase ale personalităților invitate.

  Iubesc acest proiect și îl recomand din tot sufletul. Cred că poți face minuni și dacă nu stai cu picioarele în Dâmbovița. Dacă îmi sunteți aproape, pornim împreună.

  Ați văzut deja săptămâna trecută, primul invitat de 5 stele a fost din Basarabia, Mihai Ciobanu, artistul care își poartă celebritatea cu multă modestie și eleganță. Urmează Carmen Rădulescu, Sofia Vicoveanca, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu și mulți, mulți alții. De fapt, proiectul își propune să se întindă pe mai multe sezoane, încercând astfel să nu «scăpăm» nici un român celebru. Joi de joi, fiți cu ochii pe noi! Noul proiect CELEBRI îi aduce în fața oamenilor pe cei care merită. Un proiect transmis de Televiziunea Arad dar și online. Joi, ora 21,00. Fiți celebri!”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.