luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cele două victime de la Petromidia vor fi transferate în străinătate

  de Special Arad | 4 iulie 2021, 4:13 PM | Naţional

  0

  Cei doi pacienţi care au fost victime ale exploziei de la Petromidia vor fi transferaţi în străinătate, cel mai probabil luni, a anunţat premierul Florin Cîţu într-o postare pe Facebook.

  Mă bucur că în urma intervenţiei mele, cele două persoane, care în prezent sunt internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate în străinătate. Cel mai probabil, transferul ar urma să fie făcut mâine. De fiecare dată trebuie să ne intereseze un singur lucru: pacientul să aibă parte de cel mai bun tratament„, a scris şeful Guvernului.

  Cîțu a precizat că sâmbătă s-a interesat de starea celor două persoane care au arsuri grave, în urma exploziei de la Petromidia

  Am discutat atât cu ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, cât şi cu secretarul de stat, Raed Arafat. Am solicitat să beneficieze de cea mai bună îngrijire în ţară, iar dacă transferul lor în străinătate este o soluţie mai bună, trebuie demarată procedura„, adaugă Florin Cîţu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.