Cel puțin șapte morți din cauza prăbușirii unui imobil cu șase etaje în Nairobi, Kenya

  de - | 30 aprilie 2016, 12:21 PM | Internaţional

  0

  Cel puțin șapte persoane și-au pierdut viața din cauza prăbușirii unui imobil cu șase etaje vineri seara în capitala kenyană Nairobi din cauza inundațiilor, a anunțat sâmbătă poliția, în timp ce continuă căutările pentru găsirea de supraviețuitori sub dărâmături, relatează Agerpres, citând AFP.

  Potrivit sursei, alte 121 de persoane au fost salvate și transportate la spital.

  Mai multe zeci de persoane au fost scoase în viață de sub dărâmături până în prezent. Un supraviețuitor a fost găsit în zorii zilei de sâmbătă după mai bine de zece ore de la producerea catastrofei.

  Anterior, purtătoarea de cuvânt a Crucii Roșii, Arnolda Shiundu, a explicat că un imobil cu șase etaje s-a prăbușit în cartierul popular Huruma, situat în nord-estul capitalei kenyene, afectată vineri de cele mai violente ploi de la începutul sezonului. Ploile au provocat inundații și alunecări de teren în numeroase locuri ale orașului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.