„Cel puțin penibil!” – Primăria se află doar în stadiul de a demara procedura de achiziție pentru ca țâșnitorile din parcuri să funcționeze

  de Mihai Todoca | 4 aprilie 2017, 1:53 PM | Știri Arad

  0

  Vremea caldă din ultimele zile, a scos arădenii la plimbare pe mal și prin parcuri. După o plimbare li se face sete, normal. Și atunci arădenii apelează la câteva țâșnitori care sunt amplasate în parcuri, însă ghinion, pentru că nu au parte de acestea. Nu numai că nu funcționează, dar nici măcar robinetele nu mai există montate pe acestea. S-a ajuns ca arădenii să se plângă de acest lucru și pe rețelele de socializare:

  „Daca ti se face sete pe strada si nu ai bani de apa…ce faci? Nu mi se pare normal sa fie atat de greu de accesat apa potabila intr-un oras. Ar trebui sa avem mereu o sticla la noi pe care sa o putem umple cu apa curata atunci cand avem nevoie. Din ce bani? Hai, serios…e vorba de apa. Am putea avea “privilegiul” asta. Ne cumparam atatea plasticuri cu apa in ele. Zeci de firme de apa! Mii de pet-uri. Cel putin penibil.”

  Untitled

  „Dar e doi lei o sticlă”, probabil că veți spune. Nu despre asta este vorba. Este vorba de normalitatea lucrurilor  de care duce lipsă administrația locală!

  De ce nu funcționează deja aceste țâșnitori, respectiv cișmele? Există  încă pericolul de îngheț? Nicidecum! Se lucrează pe rețelele respective? Nici asta! Atunci? Au uitat să dea drumul la apă?

  Cine se face responsabil de aceasta? De la Compania de Apă aflăm că Primăria. Ne întoarcem către Primărie și punem întrebarea: „Când se va da drumul la apa potabilă din țâșnitorile aflate în parcuri?”

  Am apelat la Angelica Stana, din simplul motiv că încă nu există un purtător de cuvânt numit în funcție, iar aceasta era cea care o înlocuia pe fosta purtătoare de cuvânt Corina Drăghici când aceasta se afla în concediu. Doamna Stana ne-a preluat întrebarea, s-a interesat și ne-a transmis următoarele:

  „Este pregătită documentația și urmează să fie inițiată procedura de achiziție a serviciului de întreținere și reparații cișmele publice și țâșnitori. Nu pot să vă spun cât va dura, se urmează procedura legală de achiziție, nu există un termen.”

  Mai pe înțelesul tuturor, va dura, dar nu știm cât!

  Există doar intenția de a iniția procedura. Până atunci, normalul se lasă așteptat, nimic nou!

  IMG_9916 IMG_9915 IMG_9908 IMG_9906 IMG_9905

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.