marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cel mai „prost” polițist! A întrerupt cheful unui patron cu relații sus puse. Conducerea IGPR a dispus verificări, după ce patronul l-a amenințat cu moartea… la șapte luni de la incident

  de - | 9 decembrie 2021, 10:35 PM | Naţional

  0

  Conducerea Poliţiei Române a dispus verificări la Poliţia Strehaia, unde s-a deschis dosar penal pentru ultraj abia la după şapte luni de la momentul în care un poliţist a fost ameninţat cu moartea. ”Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public, cu privire la situaţia înregistrată în judeţul Mehedinţi, Centrul de Informare şi Relaţii Publice, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, este abilitat să comunice următoarele: Pentru clarificarea situaţiei prezentate, conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, din cadrul I.G.P.R., să efectueze verificări, la nivelul Poliţiei oraşului Strehaia”, a transmis, joi, Poliţia Română.     Sursa citată a precizat că la finalizarea acestor verificări, se vor dispune măsurile legale care se impun.

  Poliţiştii din Mehedinţi au întocmit dosar penal pentru ultraj, după ce patronul unui restaurant din Strehaia şi soţia acestuia au adresat cuvinte jignitoare şi ameninţări cu moartea unui poliţist care a întrerupt o petrecere în contextul pandemiei de COVID-19.

  Dosarul a fost deschis la şapte luni de la producerea faptei, deşi poliţistul şi-a anunţat superiorii cu privire la cele întâmplate.

  Înregistrarea discuţiei în care a fost ameninţat poliţistul

  Poliţist: Cine eşti de tot mă suni?

  Patron: Bă, Ionuţ sunt, Cîmpeanu. Nu că „cine eşti?”!

  Poliţist: Aşa, şi ce vrei?

  Patron: Unde eşti? Să mă întâlnesc cu tine în seara asta.

  Poliţist: Unde vreau eu, nu ai ce să te întâlneşti cu mine.

  Patron: Bă …. tu aşa vorbeşti cu mine?

  Poliţist: Vezi că, cred că ai greşit numărul, nu ştiu dacă ştii cu cine vorbeşti.

  Patron: Ba da…vorbesc cu un prost, handicapat.

  Poliţist: Cum mă cheamă? Ia zi dacă ştii cu cine vorbeşti.

  Patron: Ca pe mumă-ta te cheamă, zi unde eşti!?

  Poliţist: Unde vreau eu, acolo sunt.

  Patron: Bă prostule, oricum te găsesc în noaptea asta!

  Poliţist: Şi ce vrei să-mi faci dacă må găseşti? Zi că vin la tine.

  Patron: Hai zi, zi unde eşti că vin eu… [Invective]

  Poliţist: Păi ce vrei mă să-mi faci că să vin.

  Patron: Băi prostule, fii atent aici, îţi spun pentru ultima oară. Dacă vreodată te mai apropii de familia mea la 3 kilometri, poţi să mă înregistrezi şi cu mumă-ta şi cu tac-tu şi cu cine vrei. Îţi tai capul … [Invective], vin şi te iau din pat, şi acolo la tine, de faţă cu mumă-ta şi cu tac-tu îţi tai capu’!

  Poliţist: Aaa, asta are legătură cu faptul că am venit acum să stricăm evenimentul?

  Patron: Da bă … [Invective]

  Poliţist: Îţi mulţumesc frumos!

  În discuţie a intervenit şi soţia patronului de restaurant, care îi aminteşte poliţistului despre un incident cunoscut doar de şefii din Poliţie, respectiv că omul legii nu ar fi efectuat cercetarea la faţa locului în cazul unui accident din trecut.

  Soţia: Auzi? Am şi eu o asta la tine. O cercetare la locul accidentului de ce nu ştii să o faci? În ziua de Paşte de ce nu ai ştiut să îţi faci meseria la locul accidentului? De ce te interesează evenimentele mele?

  Poliţist: O seară bună vă doresc!

  Soţia: Răspunde! Răspunde că nu ai ştiut să faci cercetarea la locul accidentului în ziua de Paşti!

  Poliţist: O seară bună să aveţi!

  Soţia: Ce studii ai tu? Şase luni de carte?

  Patron: Lasă-l mă! Băi prostule, vezi că ştiu multe despre tine! Te fac de nu te vezi!

  Poliţist: Bine, bine!

  Patron: Deci nu ştii cu cine te-ai pus …! [Invective] Deci pe lângă faptul că fizic vei fi sancţionat, şi pe parte profesională vei fi! Ai înţeles?

  Poliţist: Păi nu cred că aveţi puterea asta.

  Patron: Aşa crezi tu mă boule.

  „Discuţia continuă în acelaşi registru, patronul spunându-i poliţistului că va fi „sancţionat profesional ” – indiciu clar că acesta are şefi sus puşi care sunt la dispoziţia lui. De fapt, iritarea cea mai mare a patronului exact aceasta este, că îi are la degetul mic pe şefii din poliţie iar un „prost” de agent şi-a permis să-l controleze tocmai pe el.” mai scrie Sindicatul Europol.

  Citeste mai mult: adev.ro/r3urk8

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.