Cel mai bun proiect rezidențial din România se construiește în Arad!

  de Special Arad | 26 martie 2018, 2:15 PM | Advertorial | Topic special

  1

  Westfield - premiat pentru cel mai bun concept nou la Gala CPI Național 2018

  A treia ediție națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, cel mai mare eveniment dedicat comunității din real estate, s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute. Evenimentul s-a încheiat cu Gala Profesioniștilor în Imobiliare, în cadrul căreia au fost celebrate cele mai bune rezultate din sectorul rezidențial și performanțele bazate pe valori esențiale ce au în vedere o dezvoltare economică puternică pe termen lung.

  În acest an, la categoria „Cel mai bun concept nou”, Aradul a învins capitala dar și alte orașe mai mari precum Timișoara, Brașov sau Cluj. Câștigător a fost desemnat Westfield Arad, recunoscut astfel ca un proiect rezidențial ce ridică semnificativ standardul de locuire în vestul României prin multiple elemente de inovație ce sunt aplicate în dezvoltarea lui. Este conceptul de suburbie a viitorului, cu zone individuale și facilități integrate în mijloc, încurajând astfel oamenii să se cunoască, să interacționeze, să circule pe jos sau cu bicicleta, să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ.

  În cadrul conferințelor și workshopurilor care au avut loc în cele două zile ale acestei ediții a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, a fost subliniată importanța din ce în ce mai crescută a calității locuirii în dezvoltarea unui concept nou.

  „Acest premiu este o încununare a eforturilor noastre de a inova, de a schimba în bine societatea în care trăim. Este în același timp o validare importantă a direcției pe care mergem, o confirmare că suntem pe drumul cel bun. Și nu în ultimul rând, este un premiu care ne obligă la a continua să inovăm, să oferim concepte și mai bune românilor”, declară Emanuel Bistrian, CEO Westfield.

  Premiul obținut de Westfield Arad este primul la nivel național pentru piața rezidențială arădeană.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.