marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cea de-a doua dezbatere a candidaților va avea loc joi

  de - | 4 septembrie 2019, 10:55 AM | Comunicate contra cost

  0

  Comunicat. În cadrul campaniei interne pentru desemnarea candidatului propriu la Primăria Municipiului Arad, USR organizează cea de-a doua dezbatere publică la care vor participa cei șapte candidați. Evenimentul este găzduit de Casa Jelen și va avea loc joi, 05.09, de la ora 18:30.

  Campania de alegeri primare derulată de USR Arad a ajuns la cea de-a doua etapă, care cuprinde o serie de patru dezbateri publice. Primele trei sunt dedicate unor teme pe care le considerăm semnificative pentru administrația locală a Aradului, iar cea de-a patra va include prezentarea finală a programului propriu al concurenților, precum și votul efectiv, în urma căruia va fi desemnat candidatul USR la Primăria Arad.

  A doua dezbatere are ca teme situația serviciilor publice oferite arădenilor de administrația locală (siguranță publică, transport în comun, salubritate, apă canal), iar apoi sportul și cultura arădeană. Vom avea ocazia să cunoaștem viziunea și obiectivele fiecărui candidat, precum și răspunsul acestora la diverse întrebări relevante.

  Vă invităm să luați parte la această a doua dezbatere, joi, 05.09, la Casa Jelen din strada Mihai Eminescu, numărul 55-57, de la ora 18:30. Mai multe detalii despre alegerile primare ale USR Arad, candidați, etc. pot fi găsite pe pagina dedicată, www.arad2020.ro.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.