duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ce vremuri trăim… Moș Crăciun și-a făcut testul COVID-19 la EXPO Arad cu câteva zile înainte de Ajunul Crăciunului

  de Andrada Bobiș | 19 decembrie 2020, 5:16 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  În clinchet de sărbătoare, arădenii aleargă în stânga și-n dreapta, dorind să facă ultimele cumpărături pentru sărbătorile de iarnă. Într-un loc, pe care nimeni nu și-ar dori să-l viziteze în această perioadă pandemică, la centrul de testare ALPHA de la Expo Arad, a apărut din senin, nu pe-o sanie fermecată, ci în mașina proprie, mică, de culoare gri metalizat, nimeni altul decât Moș Crăciun.

  Moș Crăciun, alias Daniel Luca, un om deosebit, arădean cu suflet mare, an de an se implică în fel și fel de acțiuni caritabile, ajutând zeci de familii nevoiașe.

  Vineri, grăbit să ajungă la niște copilași care-l așteptau nerăbdători, nu s-a-ndurat să plece la destinație, până nu a poposit la Expo Arad, locul de muncă al soției lui, Lavinia să-i ducă mâncarea la pachet.

  Odată ajuns în parcarea de la Expo Arad, Daniel, fiind deja deghizat în Moș Crăciun, a atras privirile încântate a tuturor celor prezenți. Cadrele medicale au uitat pentru o clipă de oboseală, teste, pacienți, stres și s-au bucurat extrem de mult de momentul întâlnirii cu Moșu’, iar dacă tot a ajuns acolo, Moșu’ și-a făcut și testul Covid.

  Daniel Luca este tatăl lui Moș Crăciun care a ajuns și la cei 6 frați de la Gurba. Marc, fiul lui se pare că-i „calcă pe urme” și a învățat ce frumos este să-i ajuți pe cei nevoiași și cât de important este să faci acest lucru.

  Arădeni, cu adevărat Speciali !

  mos craciun 1

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.