Ce vor completa pe declarație românii care merg după Paști. Explicația Ministrului Vela

  de Special Arad | 15 aprilie 2020, 11:40 AM | Naţional

  0

  Ministrul de Interne, Marcel Vela, a venit cu explicații privind completarea declarațiilor pe proprie răspundere pentru a putea merge la Biserică după Paști. Vela spune că până vineri se va emite o prevedere care va lămuri situația.

  Până vineri o să venim cu o completare în ordonanță care ține de acest aspect care vine cu o completare pentru polițist. Undeva pe declarație se va scrie doar adresa bisericii și există la punctul 2 rubrica de necesități de bază, a declarat Vela, potrivit stiripesurse.ro

  Menționăm, pe de altă parte, că preşedintele Klaus Iohannis nu a fost consultat de Guvern în legătură cu acordul dintre MAI şi Biserica Ortodoxă privind distribuirea luminii de Paşte. Potrivit Adevarul.ro, șeful statului s-ar opune oricărei măsuri de relaxare socială pe timpul stării de urgenţă. Iohannis i-a chemat astăzi la raport pe Orban şi Vela, cei care au stabilit înţelegerea cu Patriarhul Daniel. Decizia ar putea fi întoarsă.

  Vom reveni cu mai multe informații pe subiect.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.