Ce sume pot primi firmele mici, dar și asociațiile, ca ajutor de la UE

  de Special Arad | 16 septembrie 2020, 8:17 AM | Naţional | Topic special

  0

  De astăzi, fonduri europene de un miliard de euro sunt puse la bătaie pentru antreprenorii români.

  Firmele mici, cei care lucrează pe cont propriu, dar și asociațiile și cabinete medicale, pot obține ajutoare nerambursabile, care pornesc de la 2000 de euro și ajung la 200.000 de euro.

  Banii sunt dați atât pentru cheltuieli de funcționare, cât și pentru investiții, mai ales în cazul firmelor din sectoarele puternic afectate.

  Antreprenorii interesați să ia bani europeni nerambursabili au putut să-și deschidă, marți, conturi pe o platforma dedicată a Ministerului Economiei.

  Citește mai mult pe stirileprotv.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.