Ce faci sâmbătă seara? Ai o variantă mai bună decât asta? Răsfață-te la Picasso!





Am scris într-una din zilele trecute despre Salvo Lo Castro, bucătarul italian care a lăsat Roma și Vaticanul pentru a-și reface viața, din toate punctele de vedere, la noi în Arad. Manager și în același timp bucătar la Restaurantul Picasso, sicilianul născut în superba localitate Taormina, a făcut un obicei din a face ceva special în fiecare ultimă sâmbătă din luna octombrie.
Este un obicei preluat din Italia, unul care acum este și la dispoziția arădenilor amatori de mâncare bună. Salvo a pregătit un meniu special pentru seara de sâmbătă 27 octombrie, unul făcut după propriile rețete, unul care să te răsfețe pe tine și papilele tale gustative.
Tu ce faci sâmbătă seara? Dacă nu ai o variantă mai bună, Salvo Lo Castro te așteaptă la Restaurantul Picasso, seara, de la ora 20. „Un loc de poveste unde atmosfera rafinată şi elegantă înrămează excelenţa bucătăriei italiene. Într-un cadru deosebit şi intim, visele şi realitatea se întâlnesc sub forma bucatelor de înaltă clasă. Vă vom surprinde mereu prin atenţia deosebită pe care o acordăm fiecărui amănunt şi fiecărui client”, scrie pe site-ul restaurantului Picasso, iar cei care au mai fost acolo știu că așa este.
Cei care doresc să bea un vin de calitate au ocazia să deguste vinurile Cramei Maxi Marc. Poate încă nu vă spune nimic acest nou brand. „Este o cramă nouă, din localitatea Măderat, una care a apărut pe piață în acest an. Deocamdată va fi prezentă cu trei feluri de vin: roze, merlot și pinot noir. Pe viitor vom produce mustoasa de Măderat, feteasca regală și feteasca neagră sau cadarcă. Eu sunt italian, din Veneto și sunt vinolog de mulți ani. Aici dorim să mergem pe vinurile autohtone pentru că este bine să vorbim pe limba locului”, spune Emanuele Reolon. Proprietarul noului brand de vinuri este nimeni altul decât George Țucudean, arădeanul care joacă la CFR Cluj și în echipa națională de fotbal a României.
Răsfață-te la Picasso! Meniul este unul cu adevărat special.
Meniu Picasso – Sâmbătă 27 Octombrie
În colaborare cu Macelleria Francesca & Federico
Carpaccio di chianina Toscana
Beefsteck tartar con salsa di basilico
Fel 1 paste
Cappelletti con brodo di manzo
Rigatoni con ragu a Punta di coletello
Felul 2
Tagliata di chianina Toscana
Mini filetto Australia al gorgonzola
Pomme noisette
Desert
Delizie al pistacchio
Prosecco la intrare
Preț: 140 de lei fără băutură
REZERVARE 0722/222199
EVENIMENTUL ÎNCEPE LA ORA 20:00
CITEȘTE cu click pe titlul de mai jos ȘI:
Salvo, sau povestea sicilianului care a gătit pentru Papa Ioan Paul al II-lea, Berlusconi sau de Niro. E de cinci ani la Arad unde și-a făcut o nouă viață (Foto)
(P)
Comentariile portalului
Cu „i rest my case’ sunt perfect de acord. Cum spuneam, insistați ca un troll. Dar n-am niciun dubiu că într-adevăr credeți cu tărie toate elucubraț (...)
Situatia Ungariei e dovada esecului politicilor UE si a unui model dictatorial catre care au "alunecat"(aplicantii politicilor astea am afirmat ca le preaslaviti). Ungaria pana in trecutul nu prea (...)
Din construcție mailul are patru sau cinci bazine imense cu apă și hidranți tocmai pt. stingerea incendiilor!