CCIA Arad organizează cursuri acreditate: arhivar și contabil

  de Special Arad | 17 May 2016, 11:37 AM | Știri Arad

  0

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează cursuri acreditate, recunoscute de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatele obținute fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

  Pentru perioada imediat următoare, Centrul de Formare Profesională al CCIA Arad are programat cursul de ARHIVAR, cod COR 441501.

  Programul este destinat persoanelor care fie ocupă funcția de arhivar sau îndeplinesc atribuții pe linie de arhivă la nivelul unei organizații și doresc să-și actualizeze cunoștințele sau să își perfecționeze pregătirea profesională, fie persoanelor care doresc să își dezvolte competențe în acest sens sub îndrumarea formatorilor în domeniu.

  Pentru perioada iunie – august , CCIA Arad vă propune cursul de CONTABIL, cod COR 331302.

  Cursurile și training-urile se adresează atât persoanelor fizice (studenți, absolvenți, șomeri, salariați) interesate în practicarea unor meserii sau specializări, cât și angajaților și angajatorilor companiilor arădene care doresc să se perfecționeze în domeniul lor de activitate sau în domenii complementare, sau instituțiilor publice.

  Pentru detalii suplimentare, vă puteți adresa Doamnei Carmen M. Crișan, contact: [email protected] sau [email protected], telefon: 0730.188.299 sau 0257/208.800, fax 0257/254200.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.