marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tânăr de 20 de ani căzut în râul Mureș, la Vladimirescu. Echipajul SMURD a intervenit pentru acordarea primului ajutor

  de Ioana Costaș | 17 aprilie 2023, 9:13 PM | Știri Arad

  0

  Un tânăr de aproximativ 20 de ani a căzut, luni seara, în jurul orei 20:30, în râul Mureș, în localitatea Vladimirescu, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. Aceștia au precizat că echipajul SMURD Vladimirescu s-a deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor. La sosirea paramedicilor, tânărul era ieșit din apă și a refuzat transportul la spital.

  „Un echipaj SMURD al punctului de lucru Vladimirescu a intervenit în această seară, în jurul orei 20:30, pentru acordarea primului ajutor medical calificat unei persoane căzute în râul Mureș, în localitatea Vladimirescu. La sosirea echipajului medical, persoana – un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani – era ieșită din apă, starea acesteia fiind stabilă. Bărbatul a refuzat transportul la spital”, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

  Potrivit informațiilor noastre, nu se cunosc împrejurările în care tânărul a ajuns în apă. Apelul la 112, în care a fost sesizat incidentul, ar fi fost efectuat de persoana care se afla împreună cu tânărul de aproximativ 20 de ani. Conform informațiilor noastre, aceasta l-ar fi ajutat pe tânăr să iasă din râul Mureș. La sosirea echipajului SMURD, tânărul ar fi spus că se simte bine, că nu are nevoie de îngrijiri medicale și nici să fie transportat la spital.

   

  Citește și: Amendă de 4000 lei pentru persoana care a sunat la 112 să anunțe eronat că o mașină a căzut în Mureș la Cicir

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.