Câți bani primesc elevii cu media 10 la Bacalaureat și Evaluare Națională de la Guvern

  de Special Arad | 18 August 2021, 6:55 PM | Educaţie

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Guvernul urmează să adopte vineri un act normativ prin care fiecare absolvent de liceu care a luat media 10 la Bacalaureat 2021 va primi 3000 lei, iar elevii care au luat media 10 la Evaluare Națională vor primi câte 1000 lei, potrivit Hotnews.ro.

  „Sumele necesare acordării stimulentelor financiare se alocă din bugetul aprobat pe anul 2021 Ministerului Educației”, se arată în proiectul de hotărâre de Guvern.

  Lista beneficiarilor urmează să fie stabilită de ministerul Educației, mai prevede documentul.

  La Bacalaureat 2021 s-au înregistrat la nivel național 146 de medii de 10, în timp ce la Evaluarea Națională 2021 au fost 132 care au reușit să ia nota 10. La Arad, la Bacalaureat au fost înregistrate 3 medii de 10, iar la Evaluarea Națională s-a înregistrat o singură medie de 10.

  Citește și: Elevii de 10 la Bac! Marian Neamțiu, Oana Miruna Palcu și Tudor Lile au încheiat un capitol important din viață și ne spun cum îl văd pe următorul – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.