Cristina Ciorogar, consilier județean PNL Arad: Ghiozdane pentru copiii de pe Valea Mureșului

  de - | 6 September 2021, 1:05 PM | Comunicate contra cost

  0

  Mai mulți copii și părinți din Bârzava au avut parte de o surpriză plăcută: au primit ghiozdane noi din partea PNL. Consilierul județean Cristina Ciorogar a inițiat cu cinci ani în urmă o acțiune prin care a dorit să ajute copiii și familiile la începutul anului școlar.

  „În urmă cu cinci ani, pornind de la ideea ca educația este stâlpul unui popor civilizat și prosper, mi-am propus sa fiu de ajutor unui număr cât mai mare de copii care merg la școală. De atunci, am repetat acțiunea în fiecare an. Bucuria copiilor este neprețuită și ne ajută să obținem resursele pentru a continua. Împreună cu colegii mei Ionel-Paul Vucu, Andreea Moșulia,  Adi Ivașcu, Gheorghe Dorubeț , consilieri locali PNL Bârzava, le-am oferit surprize și un motiv de bucurie  și în această toamnă câtorva copii din comuna Bârzava. În zilele următoare, vom continua să oferim ghiozdane copiilor din Vărădia, Lipova și alte localități de pe Valea Mureșului. Este felul nostru de a spune că punem preț pe educație, îi îndemnăm pe copii să meargă la școală, să învețe și să își construiască un viitor frumos”, a spus Cristina Ciorogar.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.