luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

    Câți arădeni diagnosticați cu SARS CoV-2 sunt internați în spital

    de Special Arad | 4 octombrie 2021, 12:40 PM | Știri Arad

    0

    Comunicat. Numărul pacienților diagnosticați cu virusul SARS CoV-2 și internați pe secțiile Covid-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a ajuns în această dimineață la 236.

    27 dintre pacienți sunt internați pe secțiile de terapie intensivă iar 20 sunt copii, internați în Compartimentul Boli Infecțioase Copii.

    „În contextul creșterii numărului de cetățeni infectați cu virusul SARS CoV-2, care necesită internare, în ultima săptămână am deschis trei secții în circuit COVID-19 cu un total de 78 de paturi. Este vorba despre secțiile din incinta fostului Spital Municipal: Urologie cu 28 de paturi și Chirurgie Generală II cu 25 de paturi, iar azi dimineață am deschis și secția Clinică Medicina Muncii în circuit COVID-19 cu alte 25 de paturi dotate cu prize de oxigen. În total avem 256 de paturi alocate pacienților cu infecție SARS CoV-2”, a explicat ec Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.