joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Catalogul roș-alb. Notele jucătorilor echipei arădene, acordate de cititori, după meciul UTA – Poli Iași 1-0

  de Special Arad | 6 august 2023, 9:07 AM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  Special Arad vă oferă din nou posibilitatea să acordați note jucătorilor și antrenorului Bătrânei Doamne în „Catalogul roș-alb”.

  Acum puteți acorda note jucătorilor după victoria cu FC Politehnica Iași (scor: 1-0). Notele sunt de la 1 la 10 și se notează fiecare jucător în parte bifând la fiecare nota pe care o considerați că o merită.

  173
  FLORIN IACOB
  FLORIN IACOB 2022

  170
  DIOGO RODRIGUES
  DIOGO RODRIGUES

  174
  ALEXANDRU BENGA
  ALEXANDRU BENGA

  170
  IVAYLO MARKOV
  IVAYLO MARKOV

  173
  YACOUB ALY ABEID
  YACOUB ALY ABEID

  168
  HERALD MARKU
  HERALD MARKU

  170
  CĂTĂLIN CARP
  CĂTĂLIN CARP

  173
  RAREȘ POP
  RAREȘ POP

  169
  ANDREJ FABRY
  ANDREJ FABRY

  169
  DENIS DUMITRAȘCU
  DENIS DUMITRAȘCU

  173
  COOPER GODBERG BARRY
  COOPER GODBERG BARRY

  172
  MARCELO FREITAS
  MARCELO FREITAS

  169
  ROBERT MUSTACĂ
  ROBERT MUSTACĂ

  171
  ALBERT STAHL
  Albert Stahl

  171
  KYVON LEIDSMAN
  KYVON LEIDSMAN

  169
  CRISTIAN PETRIȘOR MIHAI
  CRISTIAN PETRIȘOR MIHAI

  174
  MIRCEA REDNIC
  MIRCEA REDNIC

   

  Citește și: Catalogul roș-alb. Notele jucătorilor echipei arădene, acordate de cititori, după meciul Hermannstadt – UTA Arad 2-1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Buna ziua tuturor! Sunt surprins de notele acordate de colegii cititori! Ce ati văzut – in afara de Rezultatul unu la zero norocos – la jocul echipei ca sa le acordam note asa mari!? Chiar Rednic ?! Ce strategie , organizare este acum la aceasta echipa a UTA-ei?? Sa nu credeți ca sunt doar un carcotas. Am fost chiar la antrenamentele marii echipei UTA in anii 60 cu Gornea, Birau, Lereter,Pozsoni, tânărul Brosovschi, Petescu…. scuze pentru ceilalți nemenționati! O echipa de azi fara orizont , dezlânată, dar foarte norocoasa in viitor nu are nici o sansa in liga I . Mai ales cu o conducere de zero barat , de toata jena. Mai individule care te numești conducator la acest club si anume meSZAR , cand ai fost vreodată la jigodiile de la FRF sau Comisia Centrala a arbritilor sa susții echipa împotriva unor măsuri, decizii VAR de toata jena împotriva echipei ? Asa nu vom avea nicio șansa! Mai falca, tu care esti in spatele tuturor relelor din Arad , sa ai măcar un pic din cei șapte ani de acasa – sunt sigur ca ți le-a dat mama ta care este o femeie deosebita- ca de onoare la tine nu se pune problema! Ai destula influența sa faci ceva si pentru Arad si chiarUTA. Nu trebuie sa faci trafic de influența ! Doar sa se facă lucrurile corect si legal!!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.