duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Catalogul roș-alb. Notele jucătorilor echipei arădene, acordate de cititori, după meciul UTA – Poli Iași 1-0

  de Special Arad | 6 august 2023, 9:07 AM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  Special Arad vă oferă din nou posibilitatea să acordați note jucătorilor și antrenorului Bătrânei Doamne în „Catalogul roș-alb”.

  Acum puteți acorda note jucătorilor după victoria cu FC Politehnica Iași (scor: 1-0). Notele sunt de la 1 la 10 și se notează fiecare jucător în parte bifând la fiecare nota pe care o considerați că o merită.

   

  Citește și: Catalogul roș-alb. Notele jucătorilor echipei arădene, acordate de cititori, după meciul Hermannstadt – UTA Arad 2-1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Buna ziua tuturor! Sunt surprins de notele acordate de colegii cititori! Ce ati văzut – in afara de Rezultatul unu la zero norocos – la jocul echipei ca sa le acordam note asa mari!? Chiar Rednic ?! Ce strategie , organizare este acum la aceasta echipa a UTA-ei?? Sa nu credeți ca sunt doar un carcotas. Am fost chiar la antrenamentele marii echipei UTA in anii 60 cu Gornea, Birau, Lereter,Pozsoni, tânărul Brosovschi, Petescu…. scuze pentru ceilalți nemenționati! O echipa de azi fara orizont , dezlânată, dar foarte norocoasa in viitor nu are nici o sansa in liga I . Mai ales cu o conducere de zero barat , de toata jena. Mai individule care te numești conducator la acest club si anume meSZAR , cand ai fost vreodată la jigodiile de la FRF sau Comisia Centrala a arbritilor sa susții echipa împotriva unor măsuri, decizii VAR de toata jena împotriva echipei ? Asa nu vom avea nicio șansa! Mai falca, tu care esti in spatele tuturor relelor din Arad , sa ai măcar un pic din cei șapte ani de acasa – sunt sigur ca ți le-a dat mama ta care este o femeie deosebita- ca de onoare la tine nu se pune problema! Ai destula influența sa faci ceva si pentru Arad si chiarUTA. Nu trebuie sa faci trafic de influența ! Doar sa se facă lucrurile corect si legal!!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.