sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cătălin Filea, președintele CSL: „Vandalizarea locurilor publice din Arad trebuie să se oprească!”

  de - | 23 iunie 2021, 2:49 PM | Comunicate contra cost

  1

  Preşedintele Clubului Studenţilor Liberali din Arad şi secretarul general al organizaţiei municipale de tineret a PNL Arad, Cătălin Filea, trage un semnal de alarmă cu privire la actele de vandalism care s-au intensificat în zonele centrale şi în cartiere.

  „Din păcate, oraşul nostru a fost ţinta unor acte de vandalism intensificate în ultima perioadă. Diverse obiective publice au fost ţinta persoanelor care nu ţin cont de aspectul oraşului şi aleg să îşi pună amprenta cu graffiti la fiecare pas. Aceste acte trebuie să înceteze numaidecât! Pe această cale, rog cetăţenii care observă astfel de persoane care atentează la imaginea comunităţii sau deţin date despre acestea să anunţe organele abilitate de îndată. Imaginaţia şi creativitatea tinerilor pot fi exprimate în alt mod şi am încredere că putem găsi împreună soluţii care să contribuie atât la dezvoltarea personală, cât şi la crearea unui mediu artistic pentru Arad, astfel lansez o invitaţie la o dezbatere pe această temă către cei pasionaţi de artă”, a declarat preşedintele CSL Arad, Cătălin Filea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.