vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cătălin Drulă, ales președinte al USR cu aproximativ 71 la sută din voturile exprimate de membrii partidului

  de Special Arad | 10 iulie 2022, 12:49 PM | Politikos

  0

  Cătălin Drulă a fost ales preşedinte al USR din primul tur al scrutinului interna, acesta obţinând circa 71% din voturile exprimate, potrivit informaţiilor „Adevărul”.
  Din cei 18177 de de USR-işti care şi-au exprimat votul, 71,34% au ales opţiunea Cătălin Drulă. Al doilea clasat la scrutinul intern a fost Cătălin Teniţă, cu 14,89%.
  Fostul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a luat 11,23%. George Ungureanu s-a clasat pe locul al IV-lea, cu 0,9% din voturi.
  Ultimii doi clasaţi au fost Miroslav Tascu-Stavre, 0,76%, şi Alexandru Kiss, 0,53%.
  „Am cerut un mandat clar şi partidul mi l-a dat. Pentru a face opoziţie pe bune actualei puteri falimentare, pentru organizare şi seriozitate, pentru a da premierul României în 2024. USR a trecut prin etape fireşti de dezvoltare. O mişcare civică, cetăţenească. Intrarea în parlament şi consilii locale. Lupta cu Dragnea. Confirmarea în alegeri. Guvernarea. Este timpul unei noi epoci în evoluţia acestui partid. Cea de maturitate şi stabilitate”, a spus Cătălin Drulă.
  Drulă a afirmat că vor merge din uşă în uşă pentru a convinge oamenii să-i voteze. Rezultatul votului pentru preşedinţia USR va fi validat în cadrul unui congres online ce va avea loc pe 16 iulie. Mandatul lui Cătălin Drulă la conducerea partidului va fi de patru ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.