Cătălin Botezatu revine la Arad Fashion Days

  de Raluca Medeleanu | 11 septembrie 2020, 10:55 AM | Monden | Știri Arad

  0

  Anul acesta echipa Arad Fashion Days organizează pentru a doua oară evenimentul de fashion al orașului, însă de această dată a hotărât că siguranța este mai importantă decât orice, astfel schimbând locația de la Palatul Cultural cu una „fresh si sigură”: pe acoperișul (P5) de la Atrium Mall. Evenimentul se va desfășura în zilele de 19 și 20 septembrie, avându-l ca invitat special pe Cătălin Botezatu.

  „Ne bucurăm ca și anul acesta să îl avem ca invitat special pe renumitul designer român Cătălin Botezatu.
  El o să fie prezent la evenimentul nostru Rooftop Fashion Party organizat de Arad Fashion days.
  Așa cum ne-a obișnuit, Cătălin o să aducă pe scenă două colecții superbe, una feminină si una masculină…semnate by Cătălin Botezatu si Vigo by Cătălin Botezatu”
  , spun organizatorii evenimentului.

  Publicul va avea ocazia să-l revadă și pe designerul Ştefan Muscă, care va participa la show cu două colecții.
  „Prima colecție este cea pentru sexul puternic, o colecție urbană cu acces la armonia pieselor vestimentare marca Ștefan Muscă acordându-se cu masculinitatea bine temperată (alb) în tentativa ei tare (negru) de a nu da greș niciodată…
  Iar cât despre cea de a doua colecție, o colecție pentru și a sexului frumos.
  El dorește să ne împărtășească: “The Golden Rule a cercului cromatic în vestimentația made by Stefan Muscă: alb și negru. Sau despre soft puterea feminina de a reconstrui un dialog al The Golden Rule a cercului cromatic în vestimentația made by Stefan Muscă: alb și negru.
  Sau despre soft puterea feminină de a reconstrui un dialog al culorilor primare și al nonculorilor în căutarea unui corp urban spiritualizat”, explică organizatorii.

  Tot pentru a doua oară pe scena Arad Fashion Days vine și Alexandru Raicu, despre care organizatorii spun că este „un tânăr designer român care produce haine pret-a-porter, de lux. Creațiile sale spectaculoase, pline de culoare și strălucire, se bucură de succes atat pe plan local cat si pe plan internațional.
  Specific hainelor semnate de Alexandru Raicu, sunt texturile atipice, modul de manipulare și transformare a materialelor și detaliilor din design.
  Fiind inspirate de cultura pop americană, de extravagantă si stralucirea industriei din showbiz;
  Hainele sale sunt adesea prezentate în videoclipuri sau la evenimente de tip red carpet”.

  Pe lângă alte nume cunoscute din lumea modei din România care vor fi prezente la Arad Fashion Days, momentan aflăm doar despre participarea Deei Codrea, însă organizatorii promit și alte nume surpriza. Despre Deea Codrea aceștia ne spun că este „un nume cu o puternică notorietate în lumea modei” și că „reușește să inspire zilnic sute de mii de oameni în ceea ce privește alegerile vestimentare, prin promovarea unui stil minimalist care are la bază conceptul #LessIsMore – care i-a adus și admirația publicului în cadrul emisiunii Bravo, Ai Stil! Celebrities”.

  Amfitrionul Arad Fashion Days din acest an este carismaticul Cornel Crisan. Cu o bogată experiență națională și internațională în materie de modă și evenimente de acest gen, poveștile fiecărui designer vor avea o prezentare dinamică și modernă. Jurnalist profesionist de modă, producător TV și prezentator TV, Cornel are peste 10 ani de experiență în acest domeniu. A fost prezentatorul emisiunii ”Celebrity”, dar și a finalelor Miss Supranational și Mister Supranational.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.