vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cât de „negru” să fii încât să-ți lovești vecinul din Beliu cu o cărămidă în cap? Foarte… Fekete!

  de Special Arad | 23 noiembrie 2016, 9:01 AM | Beliu | Știri Arad

  0

  Știri Arad – Comunicat. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, prin rechizitoriul din data de 17.11.2016, au dispus, trimiterea în judecată a inculpatului FEKETE CRISTIAN pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,Lovirea sau alte violenţe” şi ,,Violarea de domiciliu”.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că:

  Inculpatul Fekete Cristian în noaptea de 3/4.10.2015, a pătruns fără drept, în curtea locuinţei persoanei vătămate B.T. din localitatea Beliu, jud. Arad, după care l-a lovit cu o cărămidă în cap, provocându-i leziuni traumatice, care au necesitat 10-12 zile de îngrijiri medicale.

  Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Ineu.

  Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.