Cât de „negru” să fii încât să-ți lovești vecinul din Beliu cu o cărămidă în cap? Foarte… Fekete!

  de Special Arad | 23 noiembrie 2016, 9:01 AM | Beliu | Știri Arad

  0

  Știri Arad – Comunicat. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, prin rechizitoriul din data de 17.11.2016, au dispus, trimiterea în judecată a inculpatului FEKETE CRISTIAN pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,Lovirea sau alte violenţe” şi ,,Violarea de domiciliu”.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că:

  Inculpatul Fekete Cristian în noaptea de 3/4.10.2015, a pătruns fără drept, în curtea locuinţei persoanei vătămate B.T. din localitatea Beliu, jud. Arad, după care l-a lovit cu o cărămidă în cap, provocându-i leziuni traumatice, care au necesitat 10-12 zile de îngrijiri medicale.

  Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Ineu.

  Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.