Castelul de la Macea va găzdui Concursul Național de teatru și eseuri

  de Special Arad | 26 iunie 2015, 9:10 AM | Cultură

  0

  Palatul Copiilor Arad organizează în perioada 29 iunie-2 iulie, la Castelul Macea, a patra ediție a Concursului Național de Interpretare Teatrală “ Teatrix”.

  Competiția este coordonată de prof. Gabriela Pavel la secțiunea teatru și de prof. Andreea Boran la secțiunea eseuri. La ediția din acest an realizată cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, a Inspectoratului Școlar Județean Arad și a Universității de Vest “Vasile Goldis” Arad participă aproximativ 100 de copii.

  afis final festival TX (1)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.