Casă nouă pentru 700 de arădeni! Un mare producător industrial al Aradului a construit și s-a mutat într-o nouă locație, ultramodernă

  de Lucian Dănilă | 5 decembrie 2018, 5:03 PM | Advertorial | Business

  0

  Atunci când vorbim despre CICOR, companie elvețiană, vorbim despre unul dintre cei mai mari producători industriali ai Aradului. Compania a investit într-o nouă locație  având în vedere bunul mers al producției, creșterile viitoare și condițiile în care muncesc cei 700 de angajați.

  Tendința de a face lucrurile mai bine, preocuparea permanentă pentru îmbunătățire este o caracteristică tipică a elvețienilor, țara care l-a dat pe Federer, țara care dă cele mai performante ceasuri, țara cu un sistem bancar care a atras toți industrașii acestei lumi, țara în care aspirația spre perfecțiune este la ea acasă.

  Grupul Cicor este o companie care activează la nivel internațional si care oferă soluții inovative de dezvoltare și producție în domeniul electronicii. Grupul produce circuite imprimate cu complexitate ridicată, circuite hibride, microelectronică și de asemenea oferă servicii de asamblare de electronică precum si injecție de mase plastice.

  Locația din Arad oferă servicii de dezvoltare si producție de electronică furnizând subansamble precum și produse finite.

  Compania se află de mulți ani pe aceste meleaguri si s-a dezvoltat continuu, volumul de activitate crescând în fiecare an.  Cicor a pornit în 1996 de la o locație de 1.000 mp, ulterior, în anul 2000, deci după doar 4 ani, a crescut  la 4.000 de mp iar în 2009 la 7.500 mp. Anul trecut  a decis că este momentul unui suflu nou, unor condiții de muncă și mai bune pentru o productivitate pe măsură și a început  construcția noii locații.

  Din septembrie 2018,  700 de oameni lucrează în noua locație din zona Industrială Arad Vest dotată modern într-un mediu special gândit, proiectat și construit pentru producția de electronică, așa cum îi stă bine unei companii de înaltă tehnologie. Mai mult, conducerea CICOR gândește și planifică și pe termen lung având pe lângă cei 13.500 de metri pătrați de clădire și un teren liber pentru o viitoare expansiune.

  (P)

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.