Casă din Grădiște, în flăcări. Acoperisul a luat foc din cauza hornului care a fost amplasat greșit

  de Special Arad | 17 January 2022, 7:28 PM | Știri Arad

  0

  Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în această după masă în cartierul Grădiște pentru stingerea unui incendiu la acoperișul unei case.

  Din cauza coșului de evacuare a fumului crăpat și amplasat necorespunzător ( în apropierea unei grinzi din lemn) s-a aprins acoperișul pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

  Doar faptul că proprietarii au observat incendiul repede si intervenția profesionistă a echipajelor de intervenție au salvat casă de locuit.

  Au intervenit 2 autospeciale de stingere, 1 autospeciala descarcerare si 1 echipaj SMURD.

  Incendiul a fost stins în 30 de minute. A ars doar aproximativ 30 mp de acoperiș.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.