luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Carte la schimb” la Școala Gimnazială „Regina Maria” Arad | Foto

  de Special Arad | 13 martie 2018, 9:24 AM | Cultură | Educaţie

  0

  Luni, 12 martie, cu ocazia Zilei Porților Deschise, la Școala Gimnazială „Regina Maria” din Arad s-a desfășurat proiectul „Carte la schimb”. Cu această ocazie, elevii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani au avut ocazia să aducă la școală cărțile pe care nu le mai citesc și să le schimbe cu altele, aduse de colegii lor.

  Cei aproape 200 de elevi participanți la program au adus cărți potrivite pentru vârsta lor: de povești, poezii, benzi desenate, enciclopedii ilustrate, dar și cărți de colorat. Mulți copii nu au venit doar cu o singură carte. Cele câteva zeci care au rămas s-au donat bibliotecii școlii, ca și alți elevi să se poată bucura de ele.

  Astfel, voluntarii Asociației Turism Alternativ și profesorii Școlii Gimnaziale „Regina Maria” au dorit să încurajeze lectura, dar și comunicarea, schimbul de impresii între elevi. Proiectul „Carte la schimb” a demonstrat că cititul nu este o activitate plictisitoare sau învechită, ci se bucură de foarte mult interes în rândul celor mici.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.