duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cargo, cap de afiș al spectacolului de Revelion 2023-2024 de la Arad

  de Raluca Medeleanu | 22 noiembrie 2023, 3:10 PM | Știri Arad

  0

  Capul de afiș pentru spectacolul de Revelion 2023-2024, la Arad, va fi îndrăgita trupă rock Cargo.

  Deși concertele de colinde vor avea loc în acest an în Piața Avram Iancu (unde din 30 noiembrie și până în 7 ianuarie se va desfășura Târgul de Crăciun), tradiționalul spectacol dedicat trecerii dintre ani va fi pe platoul din fața Primăriei.

  Dacă bugetul dedicat organizării târgului a fost limitat de ordonanța guvernamentală, concertele de final de an nu sunt restricționate de actul normativ. Cu toate acestea, Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură, a decis să restrângă cheltuielile și pentru noaptea dintre ani.

  Bugetul pentru organizarea Revelionului 2023-2024 este 200.000 lei (cca. 40.240 euro), cu aproximativ 60% mai mic față de cel alocat Revelionului de anul trecut.

  Din totalul bugetului alocat, potrivit anunțului de pe SEAP, municipalitatea achită pentru concertul Cargo suma de 69.500 lei (13.977 euro).

  Pe lângă Cargo, vor mai concerta și Dragoș Moldovan, trupa Progresiv A și Springtime Band.

  Finalul spectacolelor va fi marcat la ora 12 noaptea, printr-un joc de artificii, celebrând noul an.4

   

  • Citește și:

  Târgul de Crăciun de la Arad. Noutatea din 2023 va fi o roată înaltă de 30 metri, amplasată în Piața Avram Iancu · Special Arad

  A „plouat” cu premii pentru elevi la Balul Comunității Arădene. Cargo a concertat alături de Orchestra Filarmonicii, Luminița Anghel și Monica Anghel | Foto · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.