Băile din Makó acceptă certificatul de vaccinare românesc pentru intrare

  de Special Arad | 26 May 2021, 4:10 PM | Internaţional

  1

  După ce în 23 mai, Ungaria anunța că românii care au certificat de vaccinare pot circula liber pe teritoriul țării, acum aflăm că certificatul românesc este recunoscut și în locul cardului pe care ei îl emit pentru cetățenii lor pe baza adeverințelor de vaccinare.

  Astfel, dacă zilele acestea românii vaccinați puteau circula fără grijă pe teritoriul ungar, acum ei au acces și la servicii. Un astfel de anunț, scris chiar în limba română, a fost făcut și pe pagina oficială de Facebook a ștrandului de la Makó, Makói Hagymatikum Fürdő.

  „Documentul de vaccinare din România începând de azi se poate folosi și pentru intrarea la spa!
  Informații despre intrare!
  Singurul mod de intrare la spa este cu documentul de vaccinare și actul de identificare! Copii sub 18 ani nu au nevoie de vaccin!
  Complexul este deschis în fiecare zi între orele 8:00 si 20:00!
  Toate piscinele în afară de bazinul de experiență exterior sunt deschise. Toboganele momentan numai în weekend!
  Lumea saunelor este deschisă în fiecare zi, paradisul copiilor momentan numai in weekend!
  Vă așteptăm cu mult drag la Makó!”, se arată pe pagina oficială a ștrandului.

  Citește și: E oficial! Românii care au un certificat de vaccinare vor putea circula în Ungaria fără teama carantinării

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.