duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Care sunt cele zece puncte de trecere a frontierei deschise din vestul țării

  de - | 21 mai 2020, 9:38 AM | Regional

  0

  Prin Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac 1 au intrat ieri în ţară 3.745 de persoane şi au ieşit 1.705. A fost suplimentat personalul Poliţiei de Frontieră şi au deschise şapte artere de control pe ambele sensuri.

  De astăzi, de la ora 6:00, la graniţa româno-ungară vor fi deschise zece puncte de trecere a frontierei pentru traficul de turisme şi persoane, cu respectarea măsurilor dispuse pe linie de sănătate publică din cele două state.

  Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, este vorba despre punctele de trecere a frontierei Petea şi Urziceni, judeţul Satu Mare, Valea lui Mihai, Borş şi Salonta, judeţul Bihor, Vărşand, Turnu, Nădlac 1 şi Nădlac 2, judeţul Arad, Cenad, judeţul Timiş. Totodată, vor fi operaţionale pe teritoriul Ungariei în regim permanent două culoare de tranzit pentru transportul persoanelor cu microbuze sau autocare cu intrare în România prin Nădlac 2 autostradă şi Borş, informează Poliţia de Frontieră.

  sursa: banatulazi

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.