duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Care a fost cel mai vizionat clip video pe Special Arad în 2023

  de Mihai Todoca | 6 ianuarie 2024, 2:31 PM | Special

  0

  Privind în retrospectivă, anul 2023 nu s-a deosebit foarte mult de alți ani. Vom realiza în perioada următoare un material cu cele mai importante subiecte ale anului 2023, fie că e vorba de investițiile realizate în Arad, mișcări politice, momente, instantanee sau pur și simplu clipuri video pe care considerăm că ar trebui să nu le uităm și care, spunem noi, definesc anul care a trecut.

  Astfel, pentru a face un preambul materialului, vă vom prezenta care a fost cel mai vizionat videoclip al anului 2023 și, bineînțeles povestea din spatele acestuia.

  Extras din materialul publicat în Aprilie 2023

  Așadar, în 4 aprilie 2023, în jurul orei 16, pe Splaiul General Gheorghe Magheru, în municipiul Arad, a izbucnit o ceartă între două doamne. Una dintre ele, i s-a adresat alteia care și-a parcat mașina, un Mercedes, pe un loc de parcare care nu-i aparține.

  Practic, victima îi solicita șoferiței Mercedesului să nu îi mai ocupe locul de parcare (nu era prima oară) proprietate personală, atunci când are programare la salonul de coafură din zonă. Imediat ce a fost interpelată, doamna cu Mercedesul a început să o insulte pe victimă, spunându-i printre altele să se lase păgubașă, că nu știe cu cine are de-a face și că îi arată ea cine e. Mai mult, că nu o interesează că nu e locul ei de parcare.

  În acel moment, victima își scoate telefonul și sună la 112 pentru a solicita autorităților să intervină pentru rezolvarea situației. Imediat după ce sună, victima încearcă să stea în fața Mercedesului pentru a-i bloca plecarea până la sosirea Poliției. Când își dă seama că proprietara Mercedesului nu are niciun gând să aștepte, sună a doua oară la „112” pentru a-i grăbi pe oamenii legii, ea aflându-se tot în fața mașinii.

  Și atunci, în loc să se oprească, șoferița calcă accelarația luând-o pe victimă pe capotă, purtând-o câțiva metri, și aruncând-o practic pe carosabil în momentul frânării. Ulterior, după ce victima cade de pe capotă, trece pe lângă ea și pleacă, lovind-o. Doar câțiva milimetri au lipsit ca Mercedesul să nu treacă peste capul victimei, aflată la pământ, astfel încât să se producă o tragedie. Nicio empatie pentru victimă, nici gând să vadă dacă nu a accidentat-o, nimic. O lasă căzută pe jos și fuge (de fapt, demarează) ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

  Întregul material poate fi citit AICI.

  Clipurile au aparținut unor martori cărora, pe această cale, le mulțumim din nou pentru încrederea acordată de a ne trimite imaginile video care au strâns peste 470 de ore de vizionare.

  În continuare vă vom prezenta, conform datelor trimise de către platforma YouTube, și care a fost cel mai vizionat clip scurt din anul 2023 de pe canalul Special Arad. Acesta a strâns peste două mii de vizualizări și, de asemenea, ne-a fost transmis de un cititor. În clipul respectiv se poate observa modul în care s-au montat pavelele de pe Bulevardul Revoluției vizavi de Primăria Arad.

  Extras din materialul publicat în August 2023

  „Una din cele două găuri imense au fost acoperite, cea de lângă intrarea în curtea unde își are sediul instituția care se află în subordinea Primăriei, dar cealalaltă, nu.

  Am mai observat pe Bulevardul Revoluției asemenea cratere care se căscau de îți puteai luxa liniștit glezna, ca să nu mai vorbim de pericolul pe care îl reprezintă pentru cineva care merge cu trotineta și „prinde” o groapă. Culmea, locul în care se surpa pământul și apăreau acele găuri imense păreau să fie la lucrări destul de recente, cum de fapt este și în cazul acesta”.

  Materialul poate fi citit AICI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.