Caravana „Fii pregătit!” vine la Arad şi la Lipova să ne instruiască cum să facem faţă situaţiilor de urgenţă

  de Special Arad | 5 iulie 2018, 4:21 PM | Lipova | Știri Arad

  0

  Caravana „Fii pregătit!” – campania de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă va ajunge la Arad şi la Lipova în zilele de 7, respectiv 8 iulie. În municipiul Arad va fi amplasată în Piaţa Avram Iancu, între orele 9:00 – 18:00, iar în oraşul Lipova în Piaţa Libertăţii (vis-a-vis de Bazarul Turcesc).

  Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

  Centrul mobil este construit pe structura unui TIR, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor. Caravana „Fii pregătit!” este un proiect al Fundaţiei pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi finanţat cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România.

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad invită populaţia să viziteze caravana si să înveţe reguli minime de protecţie şi de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.