vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Angajați ai Apelor Române Banat, ridicați de procurori pentru implicare în dosarul „cannabis pe 4000 de metri pătrați”

  de Special Arad | 6 octombrie 2023, 4:56 PM | Regional | Topic special

  0

  Potrivit surselor Antena 3 CNN, liderul plantației de cannabis descoperită de DIICOT în județul Timiș, ar fi fost fiul unui fost lider de sindicat al Apelor Române.

  Polițiștii DIICOT din Timișoara au descoperit joi, o cultură outdoor de cannabis, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 – 4.000 de metri pătrați, într-o zonă rurală a județului Timiș.

  Plantele erau ascunse într-o zonă de vegetație deasă și erau udate cu un sistem extins de irigaţii, construit în preajma unui râu. În urma perchezițiilor, opt persoane au fost reținute.

  Plantația de cannabis funcționa de aproximativ cinci ani

  Se spune că plantația funcționa de aproximativ cinci ani și a fost descoperită după ce doi indivizi au fost prinși în timp ce furau din cultură.

  Ancheta ulterioară a dezvăluit rețeaua și locul unde se aprovizionau.

  În cadrul grupului infracțional se află și fiul unui cantonier de la Apele Romane Banat, iar imagini de la poliție au arătat poduri pline de plante de cannabis care erau uscate în cantonul Apele Romane din localitatea Cheveresul Mare.

  Directoarea Apelor Romane a spus că printre cei ridicați se află angajați ai Apelor Romane Banat.

  Unul dintre suspecți este chiar fiul șefului de canton al Apelor Romane Banat, care, la rândul său, era angajat al aceleiași instituții.

  Citește și: Plantație de cannabis de aproximativ 2.000 mp în județul Arad, descoperită de polițiști și procurori

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.