vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivCandidat la Senat de la Arad surprins în flagrant făcând campanie electorală cu copii (VIDEO)

  de Andrei Fuliaș | 9 decembrie 2016, 8:09 PM | Știri Arad | Topic special

  4

  Știri Arad. În ultima zi de campanie electorală înaintea alegerilor parlamentare, atunci când credeam că le-am văzut pe toate și că lucrurile s-au liniștit în lumea politică, un cititor ne-a contactat pe adresa redacției pentru a ne sesiza cu privire la o neregulă sesizată de acesta pe strada pe care locuiește. Este vorba despre zona Fortuna, din cartierul arădean Aurel Vlaicu, strada Fluturilor colț cu strada Predeal.

  Astfel, în jurul orei 17:00, cititorul nostru, care dorește să rămână anonim, a surprins la scara blocului în care locuiește trei minori care distribuiau ziare electorale. Așa cum puteți observa și pe materialul video de mai jos, acesta i-a „urecheat” verbal pe cei trei copii, care văzând că sunt filmați și-au tras glugile pe cap și s-au îndreptat rapid spre un autoturism marca BMW X5 înmatriculat în Italia. Cititorul nostru i-a urmărit pe cei trei puști până la mașină, iar acolo a avut surpriza să vadă că minorii erau așteptați de către nimeni altul decât Gheorghe-Eugen Mărculescu, candidat pe poziția nr. 1 pe lista pentru Senat a Partidului Alianța Noastră România (ANR) – Filiala Arad.

  Deloc intimidat de camera de filmat, politicianul chiar a purtat o discuție cu cel care îl filma, discuție din care reiese foarte clar că folosirea minorilor în campania electorală i se pare un lucru normal.

  De altfel, Legea este foarte clară în ceea ce privește folosirea minorilor cu vârsta sub 16 ani pentru distribuirea sau amplasarea de materiale de propagandă electorală, acest lucru fiind interzis.

  Rolul benzilor negre de pe materialul video și părțile blurate de pe fotografii au rolul de a proteja identitatea minorilor.

  candidat-campanie-cu-minori-1 candidat-campanie-cu-minori-2 candidat-campanie-cu-minori-3 img_5145 material

  candidat-campanie-cu-minori-4

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ba cat tupeu! Pai daca ala la 13 ani stie ce e partid, atunci sa candideze doar copiii.nici nu am auzit de asta pana acum dar el sta in „ics cinci” la caldura si trimite copiii sa umble in frig pentru el. Pai baa doritor de loc in senat ..ce vei face acolo??daca aici iti e lene sa iti faci campanie. Ce sa intelegem noi din comportamentul asta?! Nu e ok sa ne anulam votul! Ca vor ramane doar votantii lor si vor ajunge unde isi propun. Cei care suntem impartiali sa votam cu cine ni se pare cel mai impartial. Iesiti la vot si nu va anulati voturile!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.