Când primarul te învață parcarea, e foarte probabil să fii pasibil de amendă

  de Mihai Todoca | 19 aprilie 2019, 3:26 PM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  „numai puțin stau”(foto: facebook AradTraffic)

  Ei, uite că nu a trebuit să treacă foarte mult timp până când mașina domnului primar, de fapt a Primăriei (scuze, eu!) după cum a declarat Falcă, să ajungă din nou subiect de discuție.

  Ce o face așa de specială pe mașina asta nu este neapărat că e a Primăriei, ci faptul că încalcă articolul 174, litera “e”, unde se specifică că este interzisă oprirea, staționarea sau parcarea „în locul unde este instalat indicatorul “Trecere pentru pietoni” sau pe marcajele de traversare pentru pietoni ori la mai puțin de 25 m înainte și după acestea”.  Iar „REP”-ul nu are nici măcar 25 de centimetri distanță de trecerea de pietoni de la Boul Roșu.

  Se spune că un adevărat lider conduce prin puterea exemplului, așa că nu are sens să ne mai mirăm de celalți participanți la trafic care fac exact același lucru! Atât se poate și mai mult degeaba cerem.

  Nu mai departe de anul trecut, aceeași mașină era pozată pe pista de biciclete de pe strada Lucian Blaga. După o sesizare și multă tevatură pe Facebook, pe numele șoferului a fost emisă o amendă. În cazul de față, oare se va autosesiza Poliția?

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.