Cadavrul unei femei, descoperit lângă localitatea Balota. Era dată dispărută de două săptămâni

  de Special Arad | 5 November 2022, 8:58 AM | Naţional

  0

  Cadavrul unei femei a fost găsit, vineri, în pădurea situată în extravilanul localităţii Balota, judeţul Mehedinţi, poliţiştii constatând că trupul femeii prezenta lovituri la cap. Victima a fost identificată ca fiind o femeie de 40 de ani, care a fost dată dispărută de către concubinul ei în urmă cu două săptămâni.

  La data de 04 noiembrie a.c., ora 12.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta-Turnu Severin au fost sesizaţi de o femeie de 29 de ani, din comuna Şimian, cu privire la faptul că în timp ce se afla în pădurea situată în extravilanul localităţii Balota a descoperit cadavrul unei femei. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi pentru efectuarea de cercetări. În urma efectuării cercetării la faţa locului, s-a constatat că la nivelul capului cadavrul prezenta lovituri, la faţa locului fiind solicitată prezenţa unui medic legist şi a unui procuror criminalist”, precizează IPJ Mehedinţi.

  De asemenea, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că trupul este al unei femei de 40 de ani, care în 21 octombrie a fost dată dispărută de către concubinul acesteia.

  În cauză se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit moartea femeii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.