Campania electorală e pe Facebook! Cel mai tare mesaj electoral vine de la PSD :))

  de Tudor Bogdan | 9 May 2016, 4:54 PM | Naţional

  1

  O postare pe Facebook a devenit în scurt timp virală. Marin Platos (n.r. se pare că este din județul Dolj),  a scris  pe contul personal un mesaj electoral plin de greşeli gramaticale, textul devenind viral pe Facebook.

  Marin Platos a postat un text prin care practic roagă electoratul să îl voteze ca primar pe Sică Adam, ceea ce ar face ca domnul Platos să ajungă viceprimar, iar copiii lui… vezi mai jos.

  „A început campanie electorală…. Vă rog din tot sufletul meu sa votaţi Sică Adam şi PSD ca să ajuns VICEPRIMAR cum miam dorit toată viaţa. Eu am lucrat cu Sică după 1990 când am fost asociaţii şi am avut utilaje agricole cu care am lucrat terenuri pe raza comunei şi neam înţeles foarte bine. Vă rpg să nu o votaţi pe Secretară şi PNL că sunt nişte prosti. Fata mea va fi secretară şi băiatul meu jurist la primărie şi vom face o treabă de minine. Văr mulţumesc anticipat pentru sprijin”, spune Platos.

  platos

  Din păcate este plină țara de domni Platos care vor să ne conducă…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.