Campania „Ajută-ne să-i ajutăm” continuă

  de Special Arad | 13 februarie 2018, 10:23 AM | Știri Arad

  0

  In fiecare saptamana actiunile studentilor specializarii Asistenta Sociala impreuna cu profesoara lor, lect univ. dr Alina Breaz, din cadrul Universitatii “Aurel Vlaicu” Arad, isi indreapta atentia spre anumite cazuri sociale.

  „Persoanele vulnerabile spre care ne indreptam atentia sunt atat din randul copiilor, a familiilor monoparentale cat si a persoanelor adulte care sunt dependente sau semidependente” a spus Alina Breaz.

  In aceasta saptamana vizita a fost facuta la o familie monoparentala, o mama pensionata care locuieste alaturi de fiica ei, aceasta din urma suferind de epilepsie. O familie care locuieste in chirie, in conditii medeste. Empatia in randul studentilor trebuie sa fie un exemplu si in randul societii in care traim.

  „Noi va rugam printr-un apel la umanitate, sa ne fiti alaturi si sa donam fiecare din putinul nostru, sau lucruri folosibile si care pot fi reutilizate, tuturor celor care au nevoie de ele”, a mai spus Alina Breaz.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.