marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Șoferul de TIR care a furat o cameră video dintr-o parcare din Arad și-a recunoscut vina

  de Mihai Todoca | 26 aprilie 2023, 12:01 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știre inițială, 21 aprilie: Aruncarea gunoiului sau deșeurilor din construcții pe DN 7, între Arad și Nădlac, nu este o problemă cu care se confruntă doar DRDP Timișoara. Este o problemă cu care societatea se luptă de mulți ani încoace. După zecile de igienizări pe care DRDP le face anual, atunci când găsesc inclusiv piese de mobilier, aceștia au primit îndemnul de a monta camere de supraveghere în locurile „fierbinți”.

  Au făcut acest și acest lucru, însă camera a fost furată de un șofer de TIR, pentru că avea ceva de aruncat… Bineînțeles că filmarea a ajuns la Poliție pentru identificarea făptașului. Rămâne de văzut când și dacă acesta va fi „întrebat de sănătate” de oamenii legii.
  „La fiecare informare pe care o facem cu privire la activitățile de salubrizare din parcările de pe drumurile naționale, ni se recomandă să montăm camere de supraveghere. Un asemenea punct negru, unde se aruncau foarte des deșeuri provenite din gospodării sau materiale de construcție, este pe DN 7 între Pecica și Nădlac. A fost montată recent o cameră de supraveghere, dar… aparatul a fost furat.
  SDN Arad a transmis imaginile de mai jos, 𝙣𝙚𝙚𝙙𝙞𝙩𝙖𝙩𝙚, către Poliție pentru identificarea persoanei și recuperarea prejudiciului”, scrie DRDPT pe pagina lor de facebook.

  UPDATE DRDP Timișoara, 26 aprilie:

  „Mediatizarea națională a cazului în care un șofer al unui autotren a sustras o cameră de supraveghere dintr-o parcare de pe DN 7, județul Arad, a fost de bun augur și cu final mai degrabă neașteptat. Persoana filmată în noaptea de 15/16 aprilie în timp ce demonta camera și-a recunoscut vina, contactând atât SDN Arad, cât și DRDP Timișoara. Șoferul a motivat că a fost o greșeală, crezând că este o cameră nefuncțională, și a menționat că va suporta paguba.

  Apreciem gestul șoferului, dar SDN Arad a făcut, în paralel, plângere penală prin care a sesizat săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt calificat, constituindu-se parte civilă pentru recuperarea integrală a prejudiciului.
  Parcarea de pe DN 7 din zona Pecica – Nădlac va fi monitorizată video din nou, pentru a-i opri pe cei care mai intenționează să depoziteze deșeuri provenite din gospodării și a evita imagini de genul celei de mai jos…”
  343053653 185494134378694 5785987752987651508 n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.