sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Calița Nantu – noua actriță a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”

  de Tomck@t | 11 ianuarie 2022, 2:30 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  1

  Cea mai nouă membră a colectivului Teatrului Clasic „Ioan Slavici” se pregătește pentru prima sa întâlnire cu publicul arădean, se anunță într-o postare de Facebook pe pagina oficială a instituției. Se numește Calița Nantu și va urca pentru prima oară pe scena teatrului arădean joi, 13 ianuarie, în spectacolul „Our Last Terminal. Platonovka”, în regia lui Botond Nagy.

  Calița Nantu are 25 de ani și este absolventă a Facultății de Teatru și Film Cluj. Înainte de a intra în trupa arădeană, Calița Nantu a activat la Teatrul „Regina Maria” din Oradea. Aici a interpretat roluri precum: „Niculae Moromete” – în „Moromeții”, dramatizare după Marin Preda, regia: Gavriil Pinte, „Lila” din „Noduri și plăci”, de Nicola Wilson, regia Horia Suru sau „Fata frumoasă” din „Exploziv”, de Elise Wilk, regia Rareș Budileanu.

  Pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, în ianuarie, în cadrul Lunii pline de teatru, ea va fi văzută în spectacolele „Our Last Terminal. Platonovka”, „Școala și familia” și „Familia Ibsen”.

  Calița Nantu s-a alăturat echipei Teatrului Clasic „Ioan Slavici” în urma plecării actriței Iulia Dinu în luna decembrie. Momentan, rolurile lăsate nedistribuite de ea au fost preluate de proaspăt angajata actriță.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.