joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Căline! Trebuia să dai share? Oleacă nu te-ai uitat și tu…

  de Mihai Todoca | 11 decembrie 2017, 8:23 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  2

  Of, of, Căline… iar ai dat cu bâta-n baltă! Tu sau cel care se ocupă de pagina ta de facebook. Nu ai făcut un lucru extraordinar de rău, ai dat și tu un share ca tot românu’. Numa’ că l-ai dat aiurea, fără să te informezi… la fel ca și atunci când ți-a scăpat porumbelul cu proiectantul modelului T aparținând companiei Ford (hai, nu te supăra, că ai primit și dimplomă pentru „golumbul” acela).

  Ei, amu’, ca să nu mai prelungim suspansul, ai dat share la o poză cu primărița capitalei. Una care o înfățișa ținând invers o carte. Ha ha ha! Amuzantă treabă… dacă ar fi și adevărată. Amu’ nu stăm să o judecăm pe blonda care ține frâiele capitalei, nu de alta, dar e prea departe și nici nu are treabă cu noi. Însă… Căline… ai văzut și tu ceva ce ar pune un membru PSD într-o postură jenantă și – țuști! – ai dat rapid share. Nu de alta, dar să nu se piardă informația asta. Te-ai gândit că merită share-uit… ceva fals…

  Ai văzut că te-a tras de mânecă cineva (deși nici acea persoană nu a verificat informația, avea încredere în tine și în ceea ce postezi/share-uiești tu ) dar nu ai catadicsit să răspunzi. Facebook, totuși, e o platformă de socializare. Vrei voturi? Păstrează contactul cu oamenii, nu îi lăsa să vorbească la pereți!

  d

  Să știi că oleacă ne-ai cam dezamăgit. Noi care ți-am recunoscut perechea de „cohones”, acum stăm să ne gândim dacă e chiar bine ca tu să ajungi primar… Oare nu vei cerceta tot ce trebuie cercetat și vei lua informația pe de-a gata atunci când vine vorba de niște investiții? Vei pune sub semnul întrebării „binele” pe care anumite firme doresc să le facă Aradului atunci când vine vorba de atribuire a unor contracte de prestări servicii? Îi vei verifica la sânge pe cei care doresc să intervină în bunul demers al lucrărilor sub care va fi supus Aradul în următorii ani?

  Untitled

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mă tot întreb dacă vicele (prin vocație) Bibarț își compune singur discursurile, sau i le scrie cineva, apoi le învață pe de rost (că de vorbit vorbește liber, fără text în față). Oricum ar fi, dă mereu cu bâta în baltă. Dau doar un exemplu (dar sunt mult mai multe): cu ocazia zilei de 1 decembrie a ținut o scurtă cuvântare la ceremonia de la statuia din spatele teatrului. Zicea să ne iubim țara, să nu mai visăm la alte țări prospere precum Paris, Londra, New York, ș.a. De două ori a repetat această prostie (cine nu crede poate urmări înregistrarea).

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.