Călin Bibarț: „A ajuns la Arad prima tranşă de tablete achiziționate de către Guvern”

  de Special Arad | 29 decembrie 2020, 10:30 AM | Administraţie | Educaţie | Topic special

  1

  (foto: Primăria Municipiului Arad / Facebook)

  „Distribuim rapid peste 500 de tablete elevilor din municipiu”. Anunțul a fost făcut de primarul Călin Bibarț în debutul ședinței extraordinare de luni, 28 decembrie 2020. Inspectoratul Școlar Județean Arad va distribui aceste tablete în funcție de solicitările venite din partea unităților de învățământ. În paralel, procedura de achiziție a tabletelor școlare demarată de municipalitate își urmează cursul firesc, anunță Primăria Municipiului Arad într-un comunicat.

  Au ajuns la ISJ primele tablete achiziționate cu finanțare guvernamentală. Ele vor fi distribuite copiilor care provin din familii modeste. Celelalte device-uri sunt în licitație la PMA și sperăm că la începutul anului să finalizăm procedura și să le distribuim și pe acelea. Aceste 500 de tablete, sunt convins că vor acoperi nevoile stringente ale elevilor”, a declarat primarul Călin Bibarț.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.