Calificările la BRD Arad Challenger, întrerupte de o ploaie torențială!

  de Lucian Dănilă | 2 June 2014, 2:46 PM | Sport

  0

  BRD Arad Challenger s-a reluat în această după amiază cu ultimele patru meciuri din calificări. La ora 13 au intrat pe teren Cuevas și Neis, pe terenul 1, respectiv Munoz de la Nava și Skugor, pe terenul central. Ambele partide au fost întrerupte de o ploaie torențială.

  Totul părea normal în această a doua zi a BRD Arad Challenger. Pe unul dintre terenurile de antrenament au încins un „amical” Victor Hănescu și Adrian Ungur (n.r. acesta purtând un tricou cu un cap de mort, proabil pentru a-și speria adversarul :)), Cirorcilă își exersa și el loviturile pe un alt teren, în timp ce Marius Copil avea o ședință tehnică de antrenament.

  Pe terenul central au intrat cu câteva minute înainte de ora 13 Munoz de la Nava și Skugor, iar sud-americanii Neis și Cuevas au intrat pe terenul 1. Totul s-a întrerupt după aproximativ 25 de minute, atunci când ploaia torențială i-a trimis pe toți la vestiare.

  Vezi o galerie foto de la baza Activ și cum arată terenurile în acest moment

  FOTO: LUCIAN DĂNILĂ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.