marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Câinii fără stăpân de la Ștrandul Neptun și din alte zone, duși la Adăpostul Public

  de Special Arad | 18 octombrie 2021, 12:40 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. 21 de câini, adulți și pui, au fost transferați de pe străzi în Adăpostul Public, în urma acțiunii desfășurate timp de două zile, în perioada 13-14.10.2021, de polițiștii locali aparținând Serviciului Ordine Publică și Supraveghere Comunitară împreună cu Serviciul Ecarisaj din cadrul S.C. Gospodărirea Comunală S.A.

  Echipele au periat ștrandul Neptun, cartierul Sânnicolaul Mic, strada Poetului, Calea 6 Vânători și P-ța Sârbească. Capturarea animalelor fără stăpân aflate pe domeniul public al municipiului se desfășoară de mai mult timp în format comun, de către cele două instituții.

  Iubitorii de animale care intenționează să includă un cățel în familiile lor, adoptând un patruped preluat de pe domeniul public, sunt așteptați la Adăpostul Public de pe Calea Bodrogului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.