luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cadrele didactice din Gorj le vor lăsa lecțiile printate, la poartă, elevilor fără internet

  de Special Arad | 11 noiembrie 2020, 5:54 PM | Educaţie

  0

  Seuca, jud. Gorj / imagine cu rol ilustrativ(foto: Gorjeanul)

  Copiii care nu pot face școala online pentru că nu au curent electric sau acces la internet, vor avea şi ei posibilitatea studierii de acasă.

  Profesorii şi învăţătorii le vor aduce lecțiile la poartă. La Gorj sunt zeci de copii în această situaţie.

  După ce își vor efectua cursurile online pentru elevii care dețin tablete și laptopuri, cadrele didactice vor merge din poartă în poartă către elevii care nu au curent electric.

  Ca să nu interacționeze, cadrele didactice se vor opri la poartă și le vor lăsa materialele. Pentru clasele I-IV, învățătorii vor fi responsabili, iar pentru clasele mai mari diriginții sunt cei care vor strânge lecțiile pentru elevi.

  A doua zi, cadrele didactice iau de la poartă lecțiile făcute și le vor lăsa pe cele noi. Măsura ca profesorii să vină din poartă în poartă a fost luată la nivelul fiecărei școli și aprobată de Inspectoratul Școlar.

  sursa: Europa FM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.