Cadouri pentru copiii din mediul rural. Polițiștii le-au dăruit rechizite școlare

  de Special Arad | 10 September 2021, 12:59 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: IPJ Arad)

  În aceste zile, premergătoare începutului de an şcolar, poliţiştii arădeni au achiziţionat şi dăruit mai multor copii, care provin din familii cu situaţie materială precară, ghiozdane echipate cu rechizite, penare, instrumente de scris şi colorat.

  Acţiunea poliţiştilor arădeni este parte integrantă a mai multor proiecte comune pe care Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad le desfăşoară de câţiva ani, în colaborare cu Arhiepiscopia Aradului. Pentru al doilea an consecutiv, polițiștii s-au deplasat în județ, pentru a facilita accesul la educație celor mai puțin norocoși.

  Prin implicarea directă a conducerii Arhiepiscopiei Aradului, preoţii parohi din parohiile ortodoxe Odvoş şi Cruceni, au identificat copiii care ar avea nevoie de sprijin material, iar poliţiştii au achiziţionat şi dăruit, ghiozdanele echipate cu cele necesare.

  „Începutul anului şcolar este un moment important în viaţa noastră, fie că suntem copii, părinţi sau bunici, iar ,,freamătul” specific acestei perioade îl simţim cu toții, indiferent de profesie.

  Am încercat să punem în ghiozdanele copiilor tot ceea ce ei au nevoie: penare cu instrumente de scris, rechizite de toate felurile, dar mai ales iubirea noastră faţă de ei, de care au atâta nevoie.

  Prin prisma activităţilor şi misiunilor zilnice pe care le desfăşurăm în slujba comunităţii, dorim să amintim oamenilor că suntem parte integrantă a ei. 

  Nădăjduim că le-am făcut o bucurie şi avem speranţa că vom contribui activ la educarea şi formarea lor ca buni elevi, viitori adulţi responsabili, cu conduită civică şi respect faţă de lege”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.