duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cădere dureroasă pentru Copil. Arădeanul a părăsit Top 100 ATP!

  de Dan Lazăr | 28 octombrie 2019, 9:18 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Tenismanul arădean Marius Copil a ajuns, luni, pe locul 156 ATP, după ce a coborât 74 de locuri faţă de săptămâna trecută. „Tunarul din Carpați”, cu un total de 344 de puncte, a jucat anul trecut finala turneului ATP de la Basel, pierdută cu Roger Federer, iar în acest an a fost eliminat încă din runda inaugurală de ibericul Roberto Bautista Agut. Astfel, cele 320 de puncte pe care nu a reușit să le apere la Basel i-au pricinuit acestuia dureroasa cădere, care îl trimite pe Copil în calificări la turneele de Grand Slam.
  Arădeanul a părăsit Top 100 ATP pentru prima oară după aproape doi ani şi jumătate de prezenţă neîntreruptă, ultima dată în afara topului fiind consemnată în 8 mai 2017.
  Cea mai bună clasare în ierarhia mondială a tenismenului din Arad a fost locul 56, la începutul acestui an, în 28 ianuarie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.